Caola Napvédő spray SPF 50 200ml

Caola Napvédő spray SPF 50 200ml

kategória:

Vízálló naptej spray SPF50 faktorszámmal. UVA, UVB védelemmel. Dermatológiailag tesztelt. Kupakkal zárható, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612001
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
120 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Napvédő spray SPF 50 200ml egy kiváló minőségű és hatékony napvédő termék, amely kiváló védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. A kényelmes spray formátum lehetővé teszi a könnyű és egyenletes felvitelt, így ideális választás azoknak, akik aktívan élnek és gyorsan szeretnének védekezni a napfény káros hatásai ellen. A Caola Napvédő spray SPF 50 200ml előnyei magas faktorszám, a kényelmesen használható spray flakon és a bőrbarát formuláció.

Az SPF 50 faktorszám rendkívül hatékony védelmet nyújt mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen, melyek felelősek a bőr öregedéséért és védőrétegének roncsolódásáért. Ezáltal megelőzi a napégést és a bőr károsodását, és biztonságosan élvezheted a napfényt. A napvédő spray formulációja hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát és egészséges állapotát a napozás során. Dermatológiailag tesztelt, így érzékeny bőrön is használható. A termék nem tartalmaz irritáló anyagokat vagy színezőket, így kíméli a bőrt és csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A Caola Napvédő spray vízálló, így a vízi tevékenységek vagy a strandolás közben is hatékonyan védi a bőrt. Akár erős verejtékezés esetén is biztosan véd a káros napsugaraktól. Finom illata órákig megmarad napozás közben. A 200ml-es kiszerelés ideális a mindennapi használathoz, és könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet a napvédelem. Spray formátuma gyors és egyenletes felvitelt tesz lehetővé, így könnyen és kényelmesen használható. Nem szükséges hozzá kenegetni, egyszerűen fújd fel és oszlasd el egyenletesen a bőrön.

Használata egyszerű:

Permetezze a folyadékot a napfénynek kitett testrészekre és oszlassa el a bőrén 15-20 perccel napozás előtt. Pár óránként vigye fel újra a biztos védelem érdekében.

A Caola Napvédő spray SPF 50 200ml hatékony és kényelmes módja a bőr védelmének a napfény káros hatásai ellen. A spray formátum lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást, és biztosítja, hogy minden területet egyenletesen befedj, így nincs szükség különös kenegetésre. A Caola Napvédő spray ideális választás mindazoknak, akik a napfényt élvezik, miközben biztonságban akarják tudni bőrüket. Ne hagyja ki ezt a hatékony és kényelmes napvédő megoldást a nyári hónapokban és minden más évszakban is!

Tömeg 200 g
Méretek 4 × 13 × 18 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top