Caola Naptej SPF 50 200ml

Caola Naptej SPF 50 200ml

kategória:

Vízálló naptej SPF50 faktorszámmal. UVA, UVB védelemmel. Dermatológiailag tesztelt. Flip-top kupakos, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612031
cikkszám
karton ikon 001
9 db
darab / karton
raklap ikon 001
192 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Naptej SPF 50 200ml magas faktorszámú, hatékony és megbízható napvédő termék, amely kiváló védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. Ez az extra erős naptej kifejezetten azoknak ajánlott, akik kiemelten fontosnak tartják bőrük védelmét a napfény káros hatásai ellen. A Caola Naptej SPF 50 200ml kiemelkedő előnyei a magas faktorszám, a hidratáló és vízálló textúra és a bőrbarát formuláció.

Az SPF 50 faktorszám a legmagasabb védelmet biztosítja mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen, melyek felelősek a bőr öregedéséért és védőrétegének roncsolódásáért. Ezáltal hatékonyan megelőzi a napégést és a bőr károsodását, különösen erős napsütéses napokon. A naptej formulációja hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek megőrzik a bőr hidratáltságát és egészséges állapotát a napozás során. Ez csökkenti a bőr kiszáradásának kockázatát és hozzájárul a bőr simaságához. A könnyed textúrájú naptej gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy kellemetlen ragacsos érzetet. A termék nem tartalmaz irritáló anyagokat vagy színezőket, így kíméli a bőrt és csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Dermatológiailag tesztelt, így érzékeny bőrön is használható. A Caola Naptej vízálló, így a strandolás vagy a vízi sportok közbeni izzadtság mellett is hatékonyan védi a bőrt. Finom, édeskés és gyümölcsös illata órákig megmarad napozás közben. A 200ml-es kiszerelés ideális a család és a barátok közös használatára vagy hosszú távú utazásokra.

Használata egyszerű:

Adagoljon tenyerébe egy kiskanálnyi krémet és oszlassa el a bőrén 15-20 perccel napozás előtt. Pár óránként vigye fel újra a biztos védelem érdekében.

A Caola Naptej SPF 50 az ideális választás mindazoknak, akik a napfényes napokat a szabadban szeretnék tölteni anélkül, hogy aggódnának a nap okozta bőrkárosodás miatt. Ez a naptej erős és hatékony védelmet nyújt a napfény káros hatásai ellen, miközben gondoskodik a bőr hidratáltságáról és egészségéről. A Caola Naptej SPF 50 200ml a legjobb partner a napozás során, hogy biztonságosan és kényelmesen élvezhesd a napsütést. Ne hagyja ki ezt a hatékony és kényelmes napvédő megoldást a nyári hónapokban!

Tömeg 200 g
Méretek 4 × 13 × 18 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top