Caola Naptej SPF 50 100ml

Caola Naptej SPF 50 100ml

kategória:

Vízálló naptej SPF50 faktorszámmal. UVA, UVB védelemmel. Dermatológiailag tesztelt. Táskába dobható, flip-top kupakos, 100 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612032
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
208 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Naptej SPF 50 100ml a napvédelem új szintjét képviseli, egy hatékony és megbízható napvédő termék, amely megfelelő védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. Az SPF 50 faktorszám extra magas védelmet biztosít, így ideális választás azoknak, akik kiemelt figyelmet fordítanak bőrük védelmére a napfény hatásai ellen. A Caola Naptej SPF 50 100ml előnyei az extra erős napvédelem, a hidratálás és ápolás, a vízálló formula és a bőrbarát formuláció.

A SPF 50 faktorszám rendkívül hatékony védelmet nyújt mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen, melyek felelősek a bőr öregedéséért és védőrétegének roncsolódásáért. Ez megakadályozza a napégést és a bőr károsodását, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan élvezhesd a napfényt. A naptej formulációja hidratáló összetevőket is tartalmaz, amelyek megőrzik bőröd hidratált és egészséges állapotát a napozás során. Ezáltal csökkenti a bőr kiszáradásának kockázatát. Finom illata órákig megmarad napozás közben. A könnyed textúrájú naptej gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy kellemetlen ragacsos érzetet. A Caola Naptej vízálló, így a strandolás vagy a vízi sportok közbeni izzadás mellett is hatékonyan védi a bőrt. Dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz irritáló anyagokat vagy színezőket, így kíméli a bőrt és csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A 100ml-es kiszerelés könnyen hordozható, így ideális választás azoknak, akik aktívan élnek, és mindig kéznél szeretnék tartani a napvédelmet. Utazáskor, akár repülőre, utastérbe is felvihető kisebb csomagolása végett.

Használata egyszerű: Adagoljon tenyerébe egy kiskanálnyi krémet és oszlassa el a bőrén 15-20 perccel napozás előtt. Pár óránként vigye fel újra a biztos védelem érdekében.

A Caola Naptej SPF 50 100ml megbízható és hatékony napvédelem mindenki számára, aki gondoskodik bőre egészségéről és szépségéről. Ez a naptej nem csak megelőzi a napégést és a bőr károsodását, hanem gondoskodik is bőröd hidratáltságáról és ápoltságáról a napozás során. Bízz a Caola Naptejben, hogy kényelmesen élvezhesd a napfényt anélkül, hogy aggódnod kellene a nap okozta bőrirritáció vagy károsodás miatt.

Tömeg 100 g
Méretek 4 × 6 × 12 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top