Caola Naptej SPF 30 200ml

Caola Naptej SPF 30 200ml

kategória:

Vízálló naptej SPF30 faktorszámmal. UVA, UVB védelemmel. Dermatológiailag tesztelt. Flip-top kupakos 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612021
cikkszám
karton ikon 001
9 db
darab / karton
raklap ikon 001
192 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Naptej SPF 30 200ml egy kiváló minőségű napvédő termék, amely hatékony védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen, miközben segít megőrizni bőröd hidratáltságát és egészségét a napozás során. Ez a termék egyaránt ideális a tengerparti kirándulásokhoz, piknikekhez vagy mindennapi használathoz. Élvezd a napfényt, anélkül hogy aggódnod kellene a leégés vagy a bőrkárosodás miatt. A Caola Naptej SPF 30 200ml előnyei az erős UV-védelem, gyors felszívódás, bőrbarát formula és tartós, vízálló textúra.

SPF 30 faktorszámmal rendelkezik, ami hatékony védelmet nyújt mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen, melyek felelősek a bőr öregedéséért és védőrétegének roncsolódásáért. Ennek köszönhetően megelőzi a napégést és a bőr károsodását. A Caola Naptej hidratáló összetevőket tartalmaz, mint az E-vitamin, amelyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így az egész nap friss és hidratált maradhat. A Caola Naptej nem tartalmaz irritáló anyagokat vagy színezőket, így kíméli a bőrt és minimálisra csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A könnyű textúrájú naptej gyorsan felszívódik, nem hagyva kellemetlen ragacsos réteget a bőrön. A termék vízálló, így a strandolás vagy a vízi tevékenységek során is hatékonyan védi a bőrt. Biztosan tartós izzadás közben is. Finom, édeskés, gyümölcsös illata órákig megmarad napozás közben. A felpattintós top kupakos formátuma gyors és egyenletes felvitelt tesz lehetővé.

Használata egyszerű:

Az ergonomikus tervezésű flakon és a könnyen adagolható pumpa segíti a kényelmes és pontos felvitelt. Adagoljon tenyerébe egy kiskanálnyi krémet és oszlassa el a bőrén 15-20 perccel napozás előtt. Pár óránként vigye fel újra a biztos védelem érdekében.

A Caola Naptej SPF 30 200ml nemcsak hatékonyan védi a bőrt a nap káros hatásaitól, hanem gondoskodik is róla, hogy a napozás után hidratált és egészséges maradjon. Ez az ideális választás mindennapi napvédelemhez, hogy élvezhesd a napsütést anélkül, hogy aggódnod kellene a bőröd épsége miatt. Bízz a Caola Naptejben, hogy védelmet nyújtson és segítsen megtartani bőröd frissességét és ragyogását a nyári hónapokban és minden más évszakban.

Tömeg 200 g
Méretek 4 × 6 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top