Caola Napozás utáni hűsítő lotion 200 ml

Caola Napozás utáni hűsítő lotion 200 ml

kategória:

Aloe Verát, panthenolt és shea vajat tartalmazó, nyugtató és hűsítő hatású napozás utáni testápoló. Kellemes, krémes állagú, dermatológiailag tesztelt. Flip-top kupakos, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612061
cikkszám
karton ikon 001
9 db
darab / karton
raklap ikon 001
192 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Napozás utáni hűsítő lotion 200 ml egy olyan kivételes termék, amely segít enyhíteni a napégés tüneteit és megőrizni a bőr hidratáltságát és vitalitását a napozás után. Ez a könnyed, gyorsan felszívódó lotion kifejezetten a nap káros hatásainak ellensúlyozására és a bőr revitalizálására lett tervezve. A lotion formulációja gazdag természetes hűsítő összetevőkben, amelyek enyhítik a napégést okozó bőrirritációt és gyulladást. Aloe Vera tartalma hűsítő érzetet nyújt a bőrnek, amely különösen kellemes lehet a napozás után, amikor a bőr hajlamos a meleg és a kipirosodás miatti kellemetlen érzésekre. Segít csökkenteni a bőr feszültségét és kényelmetlenségét, hozzájárulva a bőr megnyugtatásához és enyhítéséhez.

A termék mélyen hidratálja is a bőrt, segítve megőrizni annak rugalmasságát és simaságát. A Shea vaj rendkívül gazdag és sűrű, így hatékonyan táplálja a bőrt. Ezzel segít megelőzni a napfény okozta kiszáradást és hidratálással helyreállítja a bőr természetes nedvességtartalmát. Panthenol összetevője pedig serkenti a bőrsejtek megújulását, ami segít gyorsabban helyreállítani a bőrt a napfény által okozott károsodások után. Ezáltal segít csökkenteni a napégést és a bőr hámlását. Ezen kívül rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, így enyhíti a bőrirritációt és a vörösséget a napozás után. A hidratálás elengedhetetlen azoknak, akik hosszabb ideig tartózkodnak a napfényben, mivel segít megelőzni a kiszáradást és a bőr károsodását. 

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát termék.

A Caola Napozás utáni hűsítő lotion könnyen és gyorsan felszívódik a bőrön, így nem hagy kellemetlen ragacsos érzetet. Lágy, folyékony-krémes textúrája élménnyé teszi a napozás utáni bőrápolást. A termék kellemes, friss gyümölcsös illattal rendelkezik, amely hozzájárul az élményhez, és segít megtartani a jó közérzetet.

Használata egyszerű és kellemes, így nemcsak hatékony, hanem élvezetes is a mindennapi használathoz. Adagoljon tenyerébe egy kiskanálnyi krémet és oszlassa el bőrén igény szerint. Több rétegben is felkenhető szükség esetén.

A Caola Napozás utáni hűsítő lotion 200 ml olyan termék, amely azonnali megkönnyebbülést és hosszú távú bőrápolást nyújt a napozás után. Ezzel a lotionnal a bőröd hálás lesz a gondoskodásért, és hosszan megőrzi fiatalos ragyogását és hidratáltságát, amikor a nap káros sugarainak volt kitéve.

Tömeg 200 g
Méretek 4 × 13 × 18 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top