Caola Micellás arclemosó víz 200ml

Caola Micellás arclemosó víz 200ml

kategória:

Aloe Vera és kamilla kivonatot tartalmazó, tisztító micellás víz. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, miközben nem szárít. Alkoholmentes, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58652582
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
208 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Micellás arclemosó víz az arcápolás elengedhetetlen része, könnyedén és hatékonyan tisztítja meg bőrünket a napi szennyeződésektől és sminkmaradékoktól. Ez az effektív arclemosó víz a micellás technológia erejét használja fel, hogy mélyen tisztítsa meg a bőrt, miközben megőrzi annak természetes egyensúlyát. A Caola Micellás arclemosó víz minden bőrtípusra ideális, és rendkívül gyengéd az érzékeny bőrhöz is. Használata egyszerű, és nincs szükség öblítésre, így a mindennapi arcápolási rutin gyors és hatékony lesz vele. Az alkoholmentes formuláció nem szárítja ki a bőrt, így kíméletesen és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy irritálná vagy kiszárítaná azt. Eltávolítja az arcra került szennyeződéseket, sminket és olajokat, miközben segít megőrizni a bőr hidratáltságát és frissességét. Nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

A Caola Micellás arclemosó víz olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a bőrnek megőrizni puhaságát és rugalmasságát. Aloe Vera kivonata mélyen hidratálja a bőrt, segítve megőrizni annak nedvességtartalmát. Ez különösen hasznos a száraz vagy dehidratált bőr esetében. A kamilla pedig nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású, ami segít enyhíteni a bőr feszültségét és kényelmetlenségét. A kamilla kivonatban található antioxidánsok segítenek védeni a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.

Használata egyszerű: Adagoljon egy-két pumpálásnyit vattakorongra és gyengéden törölje át arcbőrét. Akár többször is felvihető, igény szerint. Formulája szemkörnyéken is biztonsággal használható. Ideális enyhe smink eltávolítására is. Ez a termék ideális választás a reggeli és esti arcápolási rutinod részeként, hogy mindig tiszta, friss és egészséges kinézetű bőrt élvezhess. Használata után javasolt a Caola Frissítő arctonik felvitele a bőr teljes megtisztítása érdekében.

Bontsd ki a micellás technológia erejét, és élvezd a Caola Micellás arclemosó víz által nyújtott ápolás és tisztaság élményét. Legyen ez az arcápolási termék a megbízható társad a ragyogó és egészséges bőr elérésében!

Tömeg 200 g
Méretek 5 × 5 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top