Caola Frissítő arctonik 200ml

Caola Frissítő arctonik 200ml

kategória:

Aloe Vera és körömvirág kivonatot tartalmazó, frissítő arctonik. Ápolja és tisztítja bőrfelületet egy lépésben, nem szárít felvitel után. Alkoholmentes, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58652056
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
208 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Frissítő Arctonik egy olyan kivételes bőrápolási termék, amely nem csak frissít, hanem mélyen hidratál és új életre kelti a bőrét. Ezt a tonikumot kifejezetten arra tervezték, hogy felfrissítse és kiegyensúlyozza az arc bőrét, és egy hosszantartóan ragyogó megjelenést biztosítson. A Caola Frissítő Arctoniknak egyik legnagyobb előnye  az, hogy alkalmas minden bőrtípusra. Legyen szó zsíros, száraz, érzékeny vagy kombinált bőrről, ez a termék hatékonyan működik, hogy revitalizálja és hidratálja az arc bőrét. Ez a különleges, alkoholmentes formula ötvözi a hagyományos bőrápolás és a modern tudomány legjobb tulajdonságait. Gazdag összetevői között megtalálhatók a Körömvirág és Aloe Vera, amelyek segítenek a bőr nyugtatásában a kifejezetten érzékeny bőr esetében, és felkészítik a bőrt további hatóanyagok befogadására. A Caola Frissítő Arctonik rendszeres használatával a bőr láthatóan tisztább, simább és rugalmasabb lesz. Az termék tonizáló hatása segít a pórusok összehúzásában, így csökken a pattanások és mitesszerek kialakulásának esélye.
Használata rendkívül egyszerű: Az arclemosás után adagoljon a pumpa segítségével egy vattakorongra. Egy-két pumpálásnyi elegendő az arc egész területére. Gyengéden törölje át az arcát, majd hagyja, hogy a bőre felszívja a terméket. Reggel és este is használhatja a legjobb eredmények eléréséhez.
A Caola Frissítő Arctonik nemcsak egy bőrápolási termék, hanem egy igazi élmény is minden nap, amikor a bőrét ápolja vele. Adj meg egy esélyt a bőrödnek a legjobb ápolással, és tapasztald meg a különbséget a Caola Frissítő Arctonik segítségével. Bontsd ki a természetes szépségedet és ragyogj minden nap!

Tömeg 200 g
Méretek 5 × 5 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top