BIOREP Szúnyog- és kullancs pumpás aeroszol 100 ml

Sku: 58531262

A kellemes citrus illatú Biorep a vérszívó rovarokat akár 4-6 órán keresztül távol tartja. Hasznos kirándulás, horgászat és más szabadtéri program közben.

980 Ft

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Használat előtt a flakont alaposan rázzuk fel! Tartsuk a flakont függőlegesen, a készítményt 15-20 cm távolságról permetezzük a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – a kézre szórt permettel kell bekenni. Szükség esetén a ruházat is kezelhető a permettel. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket a permettel. A gyermekek kézfejét ne kezeljük! Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazzuk és inkább a ruházatra fújjuk! A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően a szúnyogokat kb. 6 órán keresztül tartja távol. Kullancsok elleni használatkor ajánlatos a kezelést 4 óra múlva megismételni.

FIGYELMEZTETÉS: Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk! Ne használjuk zárt térben, és ha a szabadból bejövünk, a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel alaposan mossuk le. A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt mossuk ki! Ügyeljünk arra, hogy a készítmény szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Sérült, illetve napégette bőrfelületen a riasztószert használni nem szabad! Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról! Ha bőrünk a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, akkor bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni a permetet! 2 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott! Élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó! Ha szembe jut, bő vízzel néhány percen keresztül öblítsük ki.Tartós irritáció esetén forduljunk orvoshoz! Kevésbé tűzveszélyes! Gyújtóforrástól távol tartandó!

III. FORGALMAZÁSI KATEGÓRIÁJÚ SZABADFORGALMÚ ROVARRIASZTÓ SZER

FELHASZNÁLHATÓSÁG KÁRTEVŐK SZERINT: vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas.

HATÓANYAG: 20,6 % pikaridin

FELHASZNÁLHATÓ: eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, hőforrástól és napfénytől védett, maximum 50°C hőmérsékletű helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. GYÁRTÁSI IDŐ (nap/hó/év): a csomagoláson jelezve.

OTH szám: JÜ-13462-2/2013.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIOREP Szúnyog- és kullancs pumpás aeroszol 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük