Barbon Borotvahab 200 ml

Sku: 58631225

A Barbon borotvahab –ALOE VERA kivonattal – egyidejűleg megfelel a borotválkozási és a bőrápoló termékek követelményeinek, védi és táplálja a borotvált bőrt. Különleges olajainak köszönhetően a bőr selymes tapintásúvá válik borotválkozás után. Természetes chlorophyll tartalma és egyéb összetevői fertőtlenítő, nyugtató és vérzéscsillapító hatásúak.

499 Ft

Mennyiség:
Összehasonlítás

Leírás

A Barbon borotvahab egyidejűleg megfelel a borotválkozási és a bőrápoló termékek követelményeinek, védi és táplálja a borotvált bőrt. Különleges olajainak köszönhetően a bőr selymes tapintásúvá válik borotválkozás után. Természetes chlorophyll tartalma és egyéb összetevői fertőtlenítő, nyugtató és vérzéscsillapító hatásúak.

Alkalmazás:
Használat előtt rázza fel és a nedves arcra vigye fel a borotvahabot.

Összetevők

Aqua, Stearic acid, Palmitic acid, Triethanolamine, Butane, Isobutane, Glycerin, Propane, Laureth-23, Sodium Layryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Parfum, Methylparaben, Citronellol, Coumarin

Tárolás

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó! Közelében tilos a dohányzás! Napfénytől védendő. Nem érheti 50 celsius fokot meghaladó hő. Ne lyukassza ki vagy égesse el még használta után sem! Gyerekektől elzárva tartandó! Ne fújjan szembe. Kizárólag rendeltetészerűen használja.

5% gyúlékony összetevőt tartalmaz!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barbon Borotvahab 200 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük