BABA MAMA EXPO

Papp László Sportaréna

Akár kismama, akár kisbabás szülő vagy, várunk Téged november 17-19. között a BabaMama Expón! 200 kiállítót, rengeteg hasznos információt, ingyenes tanácsadásokat és nélkülözhetetlen baba- és kismama terméket találsz a rendezvényen, mindezt kulturált és igényes környezetben. Várunk titeket a CaoNatur Baby 41b standjánál!

További információ és jegyvásárlás: http://www.babamamaexpo.hu/

Programok a CaoNatur Baby standjánál

Arcfestés
Szuper ingyenes arcfestéssel kedveskedünk a gyerkőcöknek! Szeretnél Ovenall Huncut nyuszi bőrébe bújni? Vagy inkább aranyos kiscica lennél? Vagány kiskutyus jön be neked? Mutasd meg a bensődben rejtőző pillangót, oroszlánt, hercegnőt, kalózt és vegyél részt ingyenes arcfestésünkön!
Arcfestés időpontjai:
• Péntek: 14:00-18:00
• Szombat: 14:00-18:00
• Vasárnap: 11:00-16:00

Adventi kézműveskedés a CaoNatur Baby standjánál
Készítsünk együtt csodaszép Mikulást vagy karácsonyi díszeket! Ugye te is várod már a Mikulást és a karácsonyt? Gyere el a CaoNatur Baby standjára szombaton 10:00-13:00 között és készítsd el saját Mikulásod, vagy egy csinos kis díszt a karácsonyfára!

Fotózkodj Ovenall Nyuszival!
Ovenall Huncut Nyuszi, a fogmosás mindentudója szeretettel várja gyermekeket egy közös fotóra és színezésre! Különleges, nyereményjátékkal egybekötött fotózásokkal készülünk.

Szerencsetábla és azonnali nyeremények
Szerencsetáblánk számos izgalmas meglepetést tartogat a számotokra. Azonnali nyereményeinkkel tedd felejthetetlenné a hétvégi programot, és ismerkedj meg baba-, gyerek- és felnőtt termékeinkkel. Szerencsére fel!