Alig érezhető, tiszta illata van, könnyen habosítható és szintén lágy fürdetővel van dolgunk. Fontos szempont, hogy ne legyen tömény illata mert a kisfiamé önmagában olyan mámorító, hogy nem szívesen nyomnám el valami mással. Ezen felül jó ha táplál persze, ne csípje a szemét, gyorsan le tudjam mosni és lehetőleg ne maradjon utána kellemetlen réteg. Szerencsére minden szempontnak megfelel, kevés is elég belőle és úgy veszem észre, hogy a termékek együtt jótékonyan hatnak a kiszáradásra hajlamos bőrére.

Krémesen szép az élet blog írója

A márka nem ismeretlen számomra mivel pár terméküket próbáltam már. A baby termékeiket még nem. Nem terveztem testápolózni Rolandot, de a gyermekorvosunk mondta, hogy kicsit száraz a bőre, így elkezdtem ezt használni meglátjuk milyen lesz pár használat után a bőre. Ami megnyugtató, hogy a termék nincsen kőolajszármazék, szilikonolaj, parabén, színezék és allergén sem. Számomra ez azért fontos, mert nem szeretném a kis bőrét kitenni semmi olyannak, ami veszélyes lehet rá. Nagyon visszafogott illata van, nem nyomja el azt a jellegzetes Baba illatot, amit nagyon szeretek.

Barbi Beauty And Lifestyle blog írója

A Caola babák bőrére kifejlesztett, természetes összetevőket tartalmazó termékcsaládjának tagja ez a testápoló. Kellemesen enyhe – semleges illata van, aktívan hidratál, könnyen eldolgozható a bőrön, ezért egy egészen kevés is elegendő egy alkalomra, így nem fogy el túl hamar.

Liniandmommy.hu blog írója

Az általam tesztelt termék a Caola CaoNatur Baby babapopsikréme. A csomagolása tetszetős, kedves. Messziről harsogja, hogy a készítmény parabén- és színezékmentes, ami mindenképpen bizalomgerjesztő.A kiszerelés első ránézésre kicsinek tűnik (100 ml), ám a krém állagából adódóan ez nem igaz. Részemről külön jópont a pattintós tubusnak, – a tégelyes illetve a tekerős tubusok konstrukcióját gyakorló pelenkázóként sosem tudtam magaménak érezni. A krém, ígéretéhez híven gyakorlatilag illatmentes. Egyéni ízlés kérdése, én szeretem a babatermékek diszkrét babaillatát, de természetesen a babám bőrének egészsége fontosabb, mint egy esetleges újabb vegyi anyag hozzáadása. Az állaga nagyon sűrű, ami némileg megnehezíti a használatot: bár a tubus végéig nem jutottunk el, úgy tippelem, kell némi izom a krém ‘utójának’ felhasználásához. A konkrét használattal kapcsolatosan csupa jó tapasztalatot szereztem. A termék mindent tud, amit egy mindennapi használatra szánt popsikrémnek tudni kell. Kislányom érzékeny bőrének sem okozott irritációt. A krémmel kezelt területen a bőre kellemes tapintású, puha maradt. Azt nem tudom, hogy egy durva, fogzós időszakban hogyan teljesítene a krém, de a mindennapokban tökéletesen bevált. Kíváncsiságból rákerestem az árára, ami kellemes csalódás volt: ár-érték arányban kifejezetten top termék. Ezen tesztelés alapján határozottan kipróbálnám a termékcsalád többi tagját is.

Mária, 2 gyermek édesanyja, Cukimamik.hu olvasója

Az első, ami eszembe jutott az olaj használatakor, hogy nagyon gazdag, öröm vele masszírozni. Gyorsan felszívódik, de ami szembetűnőbb, hogy a kisfiam száraz foltjait rendszeres használat mellett teljesen eltüntette. Illata nem igazán van, ha mégis akkor talán a napraforgó dominál.

Krémesen szép az élet blog írója

Ez a folyékony hintőpor megadja azt a védelmet a bőrnek, amit a hintőpor is adna – káros következmények nélkül. Kipróbáltuk, nagyon klassz. Teljesen parabén- és színezékmentes, körömvirág és búzavirág kivonatot tartalmaz, kellemesen lágy illata van. Szeretjük.

Liniandmommy.hu blog írója

Az összetevői gyönyörűek, teljesen illatmentes és tulajdonképpen mindenre jó. Mostanában legszívesebben csak ezt használtam volna minden más helyett, de hogy mondjak egy jó példát, az állandó kézmosástól repedező bőrömet szebben helyretette mint bármi az utóbbi hónapokban. Tápláló, gyulladáscsökkentő és valóban nyugtató hatással bír. A krém maga meglehetősen sűrű, kéz melegével könnyen eldolgozható. Rövid ideig érzek utána egy vékony védőréteget, de hamar felszívódik és másnapra csökkenti a problémát, legyen az irritáció vagy akár kirepedezett kézfej. Ebben az esetben azt mondom senkit ne tévesszen meg az elnevezés, ez egy jól összerakott krém amit nyugodt szívvel ajánlok, próbáljátok ki!

Krémesen szép az élet blog írója

És Te és Kisbabád használtátok már valamelyik CaoNatur Baby kozmetikumot? Ha igen, oszd meg velünk tapasztalataidat!