Caola egy csapatban a Fradival nyereményjáték szabályzat

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

caola egy csapatban a fradival nyeremenyjatek szabalyzat
caola logo white 01

Jelen Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Kft.. (a továbbiakban Szervező)  által szervezett „Caola egy csapatban a Fradival” nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjáték kiírója:

1. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjáték csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. (továbbiakban: Pályázó). A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Caola Kozmetikai és Háztartás vegyipari Zrt. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

2. A Nyereményjáték leírása

Tudásalapú nyereményjátékot hirdetünk meg a Caola Zrt. által a Groupama Arénában a részvételi szándékát jelző pályázók között. A pályázó oly módon vehet részt a Nyereményjátékon, hogy jelentkezik a Szervezőnél a kijelölt ponton, ahol a Szervező egy kérdőívet nyújt át. Amennyiben a pályázó hibátlanul tölti ki, egy 10%-os kupont kap, amelyet felhasználhat a www.caola.hu oldalon a Caosept termékcsaládra, a borotválkozási termékcsaládokra illetve az ajándékcsomagokra 2020.10.24. és 2020.12.31. között.

Kupon átadás időpontja: 2020.10.24.

3. A Nyereményjáték időtartama

Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2020.10.24.-én 18:00 – 22:00 időpontban lehetséges. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. A kiválasztás menete

A Nyereményjátékon mindenki részt vehet, aki jelzi szándékát a Szervezőnél.

5. Jelentkezés a Nyereményjátékra

A Nyereményjátékból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Nyereményjáték tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

6. Üzletépolitikai célú juttatás

Azonnali garantált kupon

7. Nyertes értesítése

Azonnali, helyszínen.

8. Adatkezelés

Nem történik adatgyűjtés.

9. Felelősség kizárás

A Caola Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékokban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

10. Egyéb

A Pályázó a Nyereményjátékon történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A játék alanyi adómentes.

Kelt: Budapest, 2020. 10.22.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top