Új tagokkal bővült a Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő család

By 2018. Április 12.Caola, Caosept

A kéz- és bőrfertőtlenítés az év minden napján fontos, mert az egészségünk a legdrágább kincsünk. Éppen ezért egy meglepetéssel készültünk mindenki számára. Büszkén jelentjük be, hogy megjelentek új, 50ml-es kiszerelésű Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő termékeink, új illattokkal, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Kutatási és fejlesztési csapatunk kitartó munkájának eredményeként a korábban megszokott illatok mellett 4 új illattal kedveskedünk. A Caosept termékcsaládunkról elmondhatjuk, hogy immár valóban mindenféle méretben és illatban megtalálhatóak a termékek azért, hogy mindenki kiválaszthassa, mire van szüksége, így az egész család kedvére válogathat a színes palettánkról.

A hat új termékünk között megtalálható a már megszokott natúr és zöldtea illat is, emellett hölgyek számára új vegyes gyümölcs és hibiszkusz illatokkal, férfiaknak a vadító man változattal, gyermekeknek pedig a rágógumi és narancs illatú kids formulával akartunk kedveskedni.

Miért fontos a kézfertőtlenítő használata?

 • Naponta rengetegszer érintjük meg szemünket, szánkat a kezünkkel, így remek felületet hagyunk a baktériumoknak a szervezetünkbe jutásra. Kézfertőtlenítő használatával elkerülhetjük a fertőzéseket, vírusokat.
 • A kézfertőtlenítőt bárhova magunkkal vihetjük (munkahelyre, iskolába, egészségügyi intézménybe, játszótérre, tömegközlekedési eszközök használata során, kirándulásokra, stb.) így olyankor is lehetőségünk nyílik kezünk felfrissítésére, tisztán tartására, amikor nem tudunk szappannal és vízzel kezet mosni.

Miért érdemes a Caoseptet választani?

 • Használata során a bőr nem ragad.
 • Bizonyítottan elpusztítja a vírusok, gombák és baktériumok 99,99 % -át.
 • Bőrápoló panthenol-t és E-vitamint tartalmaz, így nem szárítja a bőrt.
 • Kezünk friss, tiszta és kellemes illatú lesz.
 • Az új 50 ml-es kiszerelés kényelmesen elfér kistáskában, felvihető repülőre is.

Tudja-e, melyek a helyes kézfertőtlenítés lépései?

 1. Az adagolóból juttassunk megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítőt a tenyérbe.
 2. Dörzsöljük össze a tenyerünket.
 3. Dörzsöljük az egyik tenyerünkkel a másik kéz kézfejét úgy, hogy közben az ujjakat összefonjuk. Váltott kézzel ismételjük meg.
 4. Dörzsöljük össze a két tenyeret úgy, hogy az ujjakat összefűzzük.
 5. Dörzsöljük az egyik kéz tenyerével a másik kéz ujjainak hátát úgy, hogy az ujjak horogszerűen összeakaszkodnak. Váltott kézzel ismételjük meg.
 6. Markoljuk meg az egyik hüvelykujjunkat és körkörös mozdulattal dörzsöljük, majd váltsunk kezet.
 7. Az egyik kéz ujjbegyeit dörzsöljük a másik kéz tenyeréhez körkörösen, majd váltsunk kezet.
 8. Száradás után kezeink biztonságosak.

Ha úgy érzi, hogy kipróbálná új illataink bármelyikét, IDE kattintva megteheti!

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola