Megújult a Caola hintőporok csomagolása

By 2018. Augusztus 02.Caola

Klasszikus, hagyományos minőség, új dizájn. 2018 nyarán, a hintőporszezon közepén megújult csomagolásban várnak Bennünket a Caola hintőporok a polcokon.

A Caola kamillás hintőporok szinte minden magyar háztartás elengedhetetlen kellékei. Sokan sokmindenre használjuk. Elsődleges használati formája a nedvességfelszívó formája, így könnyen izzadó hajlatokra, lábra használjuk. Sokan száraz samponként is használják, így kitolva a következő hajmosás időpontját. Nyáron pedig szőrtelenítéshez is alkalmazzák.

        Régi csomagolás

Caola márkáról sokan talán nem is tudják, hogy 1932 óta létezik. Egy kedves kis történet fűződik a márkanév születéséhez: Baeder Hermann, az akkori gyárigazgató Karola nevű kislánya selypített, és a nevét csak így ejtette „Kaola, kaola..”. Ez nagyon megtetszett édesapjának, és így született meg az azóta is ikonikussá váló márkanév.

Manapság a Caola szó hallatán sokaknak a hintőporok jutnak eszükbe. A klasszikus hintőporok jó minőségüknek köszönhetően generációkon át közkedvelt termék maradt. A Caola hintőporok csomagolása azonban már sokaknak retro volt, évek óta várt a megújításra. Ebben az évben a Caola márka megújul, ennek keretén belül minden termék új ruhába kerül.  A Caola hintőporok dizájntervezésénél fontos volt az egységes, attraktív, dizájn megalkotása. Az ihletet természetesen az összetevők adták. Bízunk benne, hogy az új dizájn elnyeri a fogyasztók tetszését. Emellett egy változás történt, mégpedig, hogy az eddigi két kamillás hintőpor mellé a korábbi aloe verás Medal márkanév alatt futó hintőporunk is bekerült – immáron Caola márkanév alatt.

Milyen hintőporok találhatóak meg a Caola klasszikus kollekcióban?

Caola kamillás hintőpor

A Caola Kamillás Hintőpor természetes kamilla kivonatot tartalmaz, amely bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. A hintőpor ápolja a bőrt, és segít megelőzni annak izzadását. A kamilla antiallergén, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító és nyugtató hatása számtalan betegség esetében nyújt enyhülést. Bőrbetegségek, ekcéma, sebek és égési sérülések esetén segíti, gyorsítja a gyógyulást. Parabénmentes.

Caola kamillás hintőpor narancsvirág kivonattal

A Caola Kamillás Hintőpor narancsvirág kivonattal intenzíven nyugtatja az irritációra hajlamos bőrt. Használata narancsvirág kivonata révén érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Parabénmentes.

Caola hintőpor aloe vera kivonattal

A Caola hintőpor aloe vera kivonattal nyugtatja a bőrt, miközben elnyeli a felesleges nedvességet. Használatával a bőr tapintása kellemesen puha és selymes lesz.

Hol kaphatóak a Caola hintőporok?

Rossmann, dm, Auchan, Tesco, Spar, CBA, Coop áruházakban és kisebb boltokban is könnyen beszerezhetőek.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola