Megérkeztek az új Caola folyékony szappanok

By 2018. Április 25.Caola, Caosept

Fedezze fel a Caola folyékony szappanok varázslatos világát. Merüljön el a kézmosásban, és érezze a kellemes narancs és fahéj keveredését, a kényeztető olíva zamatát vagy a ennivaló méz mámorító illatát.

A Caola folyékony szappanjaink most új, modern köntösbe bújnak, hogy a tökéletes fürdőszoba részévé válhassanak. Vigye otthonába a megszokott illatokat, a krémes élvezetet és egy flakonnyi eleganciát. Válassza ki az Önnek tetsző illatot, a narancs-fahéj, olíva-tej és méz-tej illatú krémes folyékony szappanjaink között biztosan megtalálja az önnek tetsző illatvilágot. A krémes folyékony szappanok hatékonyan tisztítják a kezet, hatékonyan regenerálják a bőrt, használatuk után keze puha és selymes tapintású lesz.

Tudja, hogy melyek a helyes kézmosás lépései? Gondolná, hogy a fertőzéseknek remek búvóhely a köröm alatti terület vagy az ujjak köze? Az alábbi lépések betartásával keze hatékonyan tiszta lesz, így elkerülheti a kórokozók bejutását a szervezetbe.

Mikor érdemes kezet mosni?

  • Amikor az iskolába, munkahelyre vagy hazaérkezünk, mert utazásaink során kapaszkodunk a járműveken, megfogjuk a pénzt a boltban, kivisszük a szemetet, vagyis sok olyan tevékenységet folytatunk, ahol baktériumokkal, vírusokkal érintkezünk. Ha megérkezve valahova megmossuk a kezünket, megállítjuk a fertőzések, baktériumok továbbterjedésének esélyeit.
  • Étkezés előtt mindig mossunk kezet. Napjában számtalanszor érintjük meg a kezünkkel a szemünket, szánkat, lehetőséget adva a baktériumoknak a szervezetbe kerülésre. Ha koszos kézzel ülünk le az asztalhoz, táplálékunk biztosítja a baktériumoknak a remek felületet arra, hogyan kerüljenek a szervezetünkbe.
  • Amikor beteglátogatóban járunk valakinél szintén fontos a kézmosás. Akkor is, mielőtt belépünk a kórterembe, és azután is, hogy elhagytuk. Ha koszos kézzel fogdossuk össze a legyengült beteg ismerősünket, amikor a szervezete jobban ki van téve a megpróbáltatásoknak árthatunk a gyógyulásának. Azonban a kórházi fertőzéseket sem ajánlott hazavinni, hogy magunkat, vagy családtagjainkat fertőzzük össze vele.
  • WC használat előtt és után is fontos a kézmosás. A mosdóhasználat előtti kézmosás azért fontos, hogy intim testrészeinkre ne vigyünk fel semmit, ami esetlegesen gombás, bakteriális fertőzést okozhatna. A mosdót elhagyva pedig saját szervezetünk védelme érdekében valamint a fertőzések terjedésének elkerülése végett mindenképpen mossunk kezet!
  • Ezeken kívül is számtalan helyzet van, amikor saját és mások egészségének védelme érdekében javasolt a kézmosás, ezért mindig legyünk körültekintőek. Tüsszögés, köhögés után, pelenkacsere és kontaktlencse csere alkalmával, vagy akár egy rágógumi bevétele során is fertőzéseknek lehetünk kitéve, így a kézmosás vagy kézfertőtlenítés fontos.

Join the discussion One Comment

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola