Kezeink tisztasága, ahogy a kicsik látják – Rajzpályázat óvodásoknak

By 2018. október 31.Caola, Caosept

Itt van az ősz, s előbb-utóbb a tél is beköszönt hozzánk. Ilyenkor a vírusok, baktériumok könnyen ledöntik a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a lábukról. Ahogy járunk-kelünk sok mindennel érintkezünk egy nap, kezünkkel könnyen adjuk tovább a betegségeket is. Ezért a kéz-és bőrfertőtlenítés nagyon fontos, segít megőrizni egészségünket, és megakadályozni a járványok terjedését.

A Caola Zrt. által fejlesztett Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél bizonyítottan elpusztítja a vírusok, a vírusok (H1N1) és gombák 99,99 % -át a bőrfelületről. Használata javasolt tömegközlekedéskor, utazás, játszóterezés után, háztartásokban, munkahelyeken egyaránt. Miért szeretjük? Víz és szappan nélkül használható. Emellett nem ragad, és E-vitamin, illetve panthenol tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt.

Mi, a Caola Zrt. munkatársai szeretnénk, ha már a picik is megtanulnák a kézfertőtlenítés fontosságát, ezért egy rajzpályázatot hirdetünk a bátor, lelkes óvodások számára, hogy játékosan tanulhassák meg, hogyan tudják megőrizni egészségüket.

Pályázat témája

Pályázatunkra olyan alkotásokat várunk, melyek megmutatják, mikor, milyen helyzetekben kell használni a kézfertőtlenítőt.

Kik vehetnek részt a pályázaton?

Minden köz- vagy magánóvodába járó gyermek, aki szeretne értékes ajándékot nyerni óvodai csoportja részére. Egy csoportból több gyermek is pályázhat.

Leadási feltételek

  • Határidő: november 18.
  • A Caola Facebook oldalán (https://www.facebook.com/caolahungary/) MESSENGEREN keresztül  – kizárólag az üzenetben leadott pályázatokat fogadjuk el
  • A pályamunka mellett szükséges információk: pályázó neve, életkora, óvoda neve, óvodai csoport neve, település

Alkotások technikája

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, amiben a kicsik kreativitása megmutatkozik. Elfogadjuk a ceruza, zsírkréta, aszfaltkréta, festék, üvegfesték segítségével készült műveket, és bármilyen mást is, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna.

A pályázatok értékelése

A benyújtott pályázatokat a Caola Facebook oldalán közzétesszük, melyekre 2018. november 19. és november 26. között lehet szavazni a leadott lájkok segítségével. A szavazást november 26-án, 8:00-kor  lezárjuk, az első három legtöbb lájkot kapott pályázó csoportját értékes nyereményeinkkel díjazzuk.

Díjak

  1. helyezett: Ajándékutalvány az állatkertbe, ajándékcsomag, melynek tartalma Ovenall Huncut fogkrém, Caosept Kids kéz- és bőrfertőtlenítő, Caola folyékony szappan az óvodai csoport részére, színező, matrica
  2. helyezett: ajándékcsomag, melynek tartalma Ovenall Huncut fogkrém, Caola folyékony szappan az óvodai csoport részére, színező, matrica
  3. helyezett: ajándékcsomag, melynek tartalma Ovenall Huncut fogkrém, színező, matrica

A pályázatokkal kapcsolatban egyéb információt a Caola Facebook oldalán messenger üzenetben kérhet.

Join the discussion 3 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola