Caola pumpás körömlakklemosó új köntösben

By 2018. Április 19.Caola

Nőként, főleg a tavaszi-nyári időszakban szeretjük, ha körmeink vidám színekben tündökölnek, csillognak, mert jó kedvre derít bennünket a hosszú, borús téli időszak után. Sőt szeretjük azt is, amikor kedvünkre váltogathatjuk körmeink színét. Ilyenkor pedig a tökéletes körömlakklemosóra van szükségünk, hogy minél hatékonyabban, ám kíméletesen tüntethessük el körmünkről az színes, sőt csillámporos körömlakkot.

Kedvencünk, a kellemes áfonya és gránátalma illatú Caola Prémium pumpás körömlakklemosó, mely eddig is nagy népszerűségnek örvendett a hölgyek körében, most új csomagolást kapott, hogy még inkább a fürdőszoba mindennapi részévé váljon.

Senki sem szereti a tömény aceton szagot, sokaknak a feje is megfájdul, míg megtisztítja körmeit a lakkrétegtől. Ráadásul nem is mindig jön le teljesen. A Caola Prémium pumpás körömlakklemosó gyümölcsös illatát biztos, hogy mindenki szeretni fogja, és garantáltan eltünteti még a makacs csillámporos körömlakkot is. Adagoló pumpájának köszönhetően, csak a vattakorongot vagy pamacsot kell a tetejére helyezni, és egy-két nyomással elegendő mennyiségű lemosó folyadékot juttathatunk a vattára a lemosáshoz. Mivel nem kell döntögetni a flakont, így nem borul ki, sőt ha feldől, akkor sem okoz problémát, mert nem tud kifolyni. Panthenol és gyümölcskivonatot tartalmaz, mely hidratálja és regenerálja a körmöt és a körömágyat, így semlegesítve az aceton okozta problémákat.

Próbálja ki és varázsolja körmeit bármikor kedve szerint tökéletesen alkalomhoz illővé. Ide kattintva most kedvezményes áron megvásárolhatja.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola