Folytatja a közös együttműködést Béres Alexandra és a Caola

By 2017. december 14.Caola, CaoNatur, CaoNatur Baby, Caosept

Folytatja a közös együttműködést Béres Alexandra és a Caola. A Caola Zrt. nemrégiben meghosszabbította a közös együttműködési megállapodást Béres Alexandrával, így Béres Alexandra a következő évben is vállalat, illetve CaoNatur, Caosept és Ovenall Huncut brandek nagykövete lesz. Az ünnepélyes szerződéskötés után beszélgettünk vele.

Miért vállaltad el immáron 3. éve a Caola nagyköveti szerepét?

Az édesanyám, amikor kisiskolás gyermek voltam a Caolánál dolgozott fejlesztő analitikusként. Suli után sokszor mentem hozzá, én is átöltöztem fehér köpenybe és figyeltem őt a laborban. Amikor a Caola piacra dobta a CaoNatur termékcsaládját, akkor én úgy döntöttem, hogy melléjük állok, hiszen egy 185 éves tradícióra visszatekintő, magyar tulajdonú vállalatról van szó, tudom, hogy elkötelezettek a magas minőség iránt, és termékeikben megbízhatok.

Béres Alexandra édesanyjával és kislányával a tavalyi Baba Mama Expon

Mely márkák nagykövete vagy jelenleg?

Elsősorban a CaoNatur felnőtt és baba kozmetikumcsaládok mellett köteleztem el magamat, melynek tagjairól elmondható, hogy több mint 90 %-ban természetes összetevőket, mint pl. búzavirág, körömvirág, shea vajat tartalmaznak. Emellett nincsen bennük színezék, parabén, kőolajszármazék, vagy bármilyen olyan allergén anyag, amely bőrirritációt okozhat. A CaoNatur Baby termékcsalád megjelenésekor kisbaba volt Flóra, úgyhogy szinte az összes CaoNatur Baby terméket napi szinten használtam és használom azóta is, nagyon beváltak nálunk. Jó látni, hogy egyre többen ismerik meg a termékcsaládot, és abszolút pozitívak a visszajelzések.

     Béres Alexandra kislányával, Flórával és Ovenall Huncut Nyuszival

A másik a Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő család, amelynek 2014 óta a nagykövete vagyok. Fitness oktatóként, nagyon gyakran használok kézfertőtlenítőt, és a Caoseptet kifejezetten szeretem, mert amellett, hogy elpusztítja a gombákat, baktériumokat és vírusokat a bőrfelületről, E-vitamin és panthenol tartalmának köszönhetően hidratál is. Emellett nagyon praktikus játszóterezéskor, utazáskor, a kislányaimat is igyekszem rászoktatni a használatára.

Újdonság, hogy ettől az évtől kezdve az Ovenall Huncut brand nagyköveti szerepét is elvállaltam. Az Ovenall gyerekkorom márkája, és olyan jó, hogy gyermekeim is nagyon szeretik a kis, zselés állagú Ovenall Huncut gyermekfogkrémeket. Megjelent a fluoridmentes változat, amelyet Flóra használ, hiszen ő még sokszor lenyeli a fogkrémet.

Vannak kedvenc termékeid?

Igen, nagyon szeretem a CaoNatur Baby babafürdető és sampont, amelyet mindennap használok. Fürdetéskor azt teszek Flóra fürdővízébe, és samponként is használom nála. Emellett imádom a Caola újdonságát, a CaoNatur Baby folyékony hintőport.

Magadat is szoktad kényeztetni a Caola termékeivel?

Igen, Caola Skin Revival bőrfiatalító családot használom.  A csomagolása egyből nagyon megtetszett és eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim vele kapcsolatban. Természetes összetevőket tartalmazó, finom, könnyen kezelhető krém, amely gyorsan beszívódik – használata után friss, feszes és puha lesz tőle a bőröm.

A nagyköveti szerepről. Miben nyilvánul meg a nagyköveti szereped? Nagykövetként hogyan segíted a vállalatot?

Nagyon sokszínű a szerepem. Egyrészt rendezvényeken veszek részt a Caolával együtt, ahol sokszor tornát is tartok, illetve képviselem a vállalatot. Nyáron például a diósdi lakossági fórumon is részt vettem és nyilatkoztam a Caola nagyköveteként, most zajlik a cég átköltözése Diósdra.  Manapság nagyon fontos az online jelenlét, így a közösségi média platformokon szervezünk közös játékokat és egyéb aktivitásokat. Emellett természetesen szórólapokon, plakátokon is láthatják a fogyasztók az ajánlásomat, amely bízom benne, hogy pozitívan befolyásolja döntésüket a vásárláskor.

Béres Alexandra beszédet tart a Caola lakossági fórumán Diósdon

Benkő László, a Caola 85 éves elnök-vezérigazgatója kezdetektől fogva nagyon támogatja az együttműködést: „Béres Alexandra nem egy celeb, ő egy hiteles sportoló és édesanya. A Caola számára fontos volt, hogy a nagykövetünk hitelesen tudja képviselni a cégünket, legyen személyes kötődése, azonosulni tudjon vállalatunk értékeivel, amelyek a 185 éves örökség ápolása, a magas minőség iránti elköteleződés, hitelesség a fogyasztó számára.”

További sikeres együttműködést kívánunk!

 

 

 

Join the discussion One Comment

  • Berechet Laszlo szerint:

    Mindig olvasom Beres Alexandra a caola gyozteskent kivalloan Mindent fenti kepekben Nagyon kedvelem az on sportagban
    es tul nekem is kedvelem sportagban is lephetek vele is kapcsolatban
    BERECHET LASZLO NAGYKAROLY

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola