Adni öröm – A Fóti Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon jártunk

By 2018. Június 20.Caola

A Magyar Termékalap képviselőivel együtt látogattunk el az idén 6. alkalommal megrendezésre kerülő Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválra, amelyet gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő fiataloknak szerveznek. A fesztiválon való részvétel elismerés minden ideérkező gyermeknek, aki a saját környezetében tanulmányi eredményével, sporttevékenységével, magatartásával, a közösségért végzett tevékenységével példát mutat társainak. Emellett ez egy remek alkalom a gyermekeknek találkozásra és kapcsolatteremtésre.

Idén a Gyermekfesztiválon 33 standnál várták a fiatalokat kulturális, szórakoztató programokkal, emellett sportversenyeken is részt vehettek. Esténként pedig koncerteket szerveztek a nagy sátorban.

Vállalatunk képviseletében idén először látogattunk el a Károlyi István Gyermekközpont által megszervezett rendezvényre, ahol lelkes, hivatástudattal rendelkező nevelőkkel, és mosolygó gyermekekkel találkoztunk. Öröm volt látni a boldogságot a gyermekek arcán, akik nagyon jól érezték magukat a két napos fesztiválon. Vállalatunk nevében Szeles Orsolya, marketing- és termékmenedzser adta át a fociverseny és a horgászverseny díjazottjainak a Caola ajándékcsomagokat, amelyben megtalálható volt a kozmetikumok mellett Caosept kézfertőtlenítő gél, valamint Biorep szúnyog- és kullancsriasztó spray is. Emellett a nevelők részére tisztálkodó szereket, a gyermekotthon részére folyékony szappanokat adományoztunk.

Mi az a Magyar Termékalap?

Benkő László, a Caola Zrt. elnök-vezérigazgatója 2012-ben elsőként csatlakozott a Magyar Termék- és Kulturális Alaphoz. A kezdeményezés célja, hogy összefogja  a hazai termékeket gyártó cégeket és egy olyan csoportot alakítson ki belőlük, amik saját termékeik közvetlen felajánlásával járulnak hozzá a rászorulók életkörülményeinek javításához. Mindezt megbízható és bevált elosztási rendszerek (szeretetszolgálatok) közreműködésével valósítják meg. Kiemelt cél tehát az átlátható adományozás különböző projekteken keresztül. „Vállalatunk filozófiájába szervesen beletartozik a rászorulók, családok, idősek segítése. Adni mindig öröm, főleg, ha mindez nemes cél érdekében történik. Jó érzés, hogy magyar kozmetikai vállalatként termékeink adományozásával hozzájárulhatunk a rászorulók napi higiéniai szükségleteinek kiegészítéséhez.” – nyilatkozta a vállalat marketing menedzsere.

Jövőre reméljük újra találkozunk! 🙂

        

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola