A Biorep szúnyog- és kullancsriasztó termékteszt eredményei

By 2018. Szeptember 05.Biorep

Lezárult a Biorep szúnyog- és kullancsriasztó termékünk tesztelése. A pikadirin bőrbarát hatóanyagot tartalmazó spray tesztelői különböző helyzetekben, például horgászáskor, kirándulás alatt, kertrendezés során próbálták ki a készítményt. A tesztelőket sorsolással választottuk ki az egész ország területéről, majd a két héten keresztül tartó tesztidőszak után egy kérdőív segítségével kérdeztük a tapasztalatokat, észrevételeket. Összefoglalónkban különböző szempontok szerint ismertetjük ezeket.

Hatásfok

Talán a legfontosabb egy szúnyog- és kullancsriasztó spray esetében, hogy milyen hatékony, és mennyi ideig tart a hatása. A Biorep magas hatóanyag-tartalma révén akár 6 órán keresztül védelmet biztosít, így egy hosszú kirándulás során sem kell többször befújnunk magunkat a spray-vel.

F. Cintia teszteli a terméket

U. Péter értékelésében kiemelte, hogy „Remek és hatékony termék. Gyorsan hat.” Fehér Cintia az alábbiakat említi: „ A szúnyogok és a kullancsok ellen is megfelelően védett.” Deák Letícia szerint: „Nem erős illatú, lágy könnyű állagú, mégis hatásos, elkerültek a szúnyogok használata során.” Silyéné Danyi Szilvia véleményében azt írta: „Nagyon jó minőségű és hatékony szer. Az elvárásoknak tökéletesen megfelelt. Kellő távolságra elriasztja szúnyogokat kültéren és beltéren egyaránt.”

Gyermekbarát

Tesztelőink szerint nagyon jó, hogy a termék pikaridin bőrbarát hatóanyagot tartalmaz, így biztonságosan használható a gyermekeknél is, ami a termék címkéjén fel is van tüntetve, hogy használata már 2 éves kortól ajánlott. Jánosiné Béki Beáta véleménye szerint: „A legfontosabb, hogy gyermekekre is használható, és ez fel is van tüntetve a csomagoláson. Elégedett voltam vele, a legfontosabb, hogy a 2,5 éves kisfiam is használhatja.” Urbán Péter is kiemelte, hogy különösen tetszik neki, hogy ez végre egy gyerekbarát termék.

Illat

Sz. Péter motorszerelés közben teszteli a Biorepet

Többen említették meg, hogy a terméknek jó az illata. Ez fontos szempont, hiszen a környezetünkben nem csak mi érezzük a szúnyog- és kullancsriasztó illatát, amely sok termék esetében túl erősnek, zavarónak bizonyul. „A legelső a kellemes illata. A legtöbb hasonló termék nagyon erős illatú, főleg amikor ráfújom a bőrre/ ruhára, szinte fojtó. Itt ilyen nem volt.” – osztja meg tapasztalatát Jánosiné Béki Beáta.

Kiszerelés és kezelhetőség

A tesztelők tapasztalatai azt mutatták, hogy a Biorep spray könnyen kezelhető, és a kiszerelése is pont megfelelő, hiszen befér egy kistáskába, vagy hátizsákba, így könnyedén magunkkal vihetjük utazáshoz, kiránduláshoz. Horváth Viktória szerint: „könnyen kezelhető kiszerelés, nem ragacsos, nem hagyott foltot a ruhán. ” Jánosiné Béki Beáta véleménye: „A flakon méreténél fogva elfért a kis táskámban is, így mindenhová magunkkal vehettük.” Szúnyog Péter is kiemelte, hogy a termék „nem fröcsköl, könnyen adagolható”. Fehér Cintia a következőket tapasztalta a használat során: „Jól porlasztja aterméket a flakon.” Emellett többen említették, hogy érdemes lenne jövő évben új kiszerelésekkel is megjelenni a piacon, hogy mindenki megtalálja a számára pont megfelelő méretet.

Kertészkedés közben is érdemes használni a Biorepet

Ár

Természetesen az ár sem egy utolsó szempont, mindenki szeretné reális áron beszerezni a hatásos készítményt. Az értékelésekben többen kiemelték termékelőnyként a kedvező árat. A Biorep versenytársaihoz képest kedvezőbb ár-érték aránnyal rendelkezik, polci ára kb. 990 és 1290 Ft között mozog.

Amennyiben megtetszett Önnek a termék, most megvásárolhatja kedvezményesen webshopunkban! Kattintson ide a részletekért!

 

 

 

+ Hol találhatom meg a Biorep kullancs- és szúnyogriasztót?

CBA bolthálózatokban, gyógyszertárakban illetve kisebb szaküzletekben találhatja meg.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Caola