CaoNatur english version
Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (110 ml)
Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (500 ml)
Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (1000 ml)

Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (110 ml)

Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (500 ml)

Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél (1000 ml)

A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a bőrön található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt. Használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz.   Praktikus kis mérete miatt bárhová magunkkal vihetjük.
Megtalálható az Auchan üzleteiben.
Hol vásárolhatom meg?
A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt. Használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz.   Praktikus, pumpás kiszerelésben otthonra, munkahelyre ajánljuk.
Megtalálható a Spar üzleteiben és a Jómagyar.hu webáruházban.
Hol vásárolhatom meg?
A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt, használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz.   Praktikus, pumpás kiszerelésben kapható. Olyan helyekre ajánljuk, ahol nagy mennyiségre van szükség - irodákba, köz-és egészségügyi intézményekbe, vendéglátóipari egységekbe, uszodákba, fürdőkbe, fitness termekbe.